overlevd første døgn

Da er det litt over 24 timer siden jeg dukket opp på sse igjen, og jeg kan trygt melde om at jeg har overlevd.

Det er mange hyggelige folk her, og selv om jeg ikke er den mest sosiale, så er det greit å møte hyggelige ansikt når du først stikker hodet ut av soveroms døra.

Maten er som vanlig komplisert, men denne gangen var jeg forberedt og hadde med meg næringsdrikker og cola light, jeg pleier å synes middagene er gode, men det er all brød maten resten av dagen som er et problem.

I dag skal vi få risengrynsgrøt, sist gang jeg spiste det her hadde de ikke kokt risen ordentlig?
men til kvelds får vi krydder laks og den husker jeg var veldig god.

Å sove på et nytt sted tar tilvenning, også det å gå fra å sove i en dobbel seng alene til å sove i en liten enkel seng. Men nattens største problem var kramper i venstre overarm, jeg trodde til slutt at jeg skulle bli gal av og ikke få sove. Heldigvis kom ingen og vekket meg i dag og jeg fikk sove litt lengere enn planlagt.

I dag har jeg bare planer om data og en liten tur på rimi, om noen planlegger å besøke meg er dette helt greit, men jeg må vite om det på forhånd og si i fra i god tid.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits