hits

mitt nye hjem for en mnd

Da var jeg trygt plassert på toppen av avdeling for kompleks epilepsi (solbergtoppen) her er det meningen at jeg skal være en måned og jeg innrømmer at det er litt skummelt.

Jeg har fått et koselig lite rom med utsikt over uteplassen, som nå er snødd ned, men det passer meg bra. Det er en tv på rommet så jeg henter ps3 og jeg har selvfølgelig datamaskinen min.

Det store savnet blir kattene.
8 kommentarer
Kathereenh.blogg.no

Kathereenh.blogg.no

Tanta mi hadde epilepci før:( stakkar deg!

Kathereenh.blogg.no: jeg har ikke det, men lignende anfall

huff... slike rom er altid så kalde og upersonlige... men blir nokbedre når man får inn litt av sitt eget ja... synd du ikke kunna ta kattene med deg, det ville gjort stoooooor forskjell... he he

cattzys: har med kosebamser data og alle perlene mine, så etter jeg fikk ryddet ut ble det koselig. men er stor forskjell på om man har med seg ting for 3 dager eller en måned, man kan ta av litt når man skal være borte så lenge.

Det tror jeg nok. Ble værende på sykehuset 19 dager ( fra 10 til 29 des 2011) når junior ble født jeg. han var prematur så var han som var innlagt ikke jeg men jeg kunne jo ikke dra fra ham heller... har aldri følt meg mer innestengt og ubekvem noe sted. Men jeg er en veldig rpivat person, så når jeg måtte dele rom med ei dame jeg ikke kjente... og vi kunne ikke vært mer forskjellige heller. Hun skulle absoludt ha taklyset påom natta når vi skulle sove... jeg som ikke får sove når det ikke er mørkt greide meg jo da ikke så bra der... isj... hater og tenke tilbake på det egentlig. Gjorde kanskje ikke noe bedre at det var hele jula og romjula heller da...

Men tror nok det kunne vært anderledes om jeg hadde hatt eget rom så jeg kunne hatt med meg noen av mine egne ting der, for ikke å snakke om at jeg kunne hatt besøk av folk og faktisk fått sove om natta... hadde nok hjulpet litt... he he he

Håpe du får det bedre enn jeg hadde... :=)

cattzys: det hørtes ikke morsomt ut, jeg er slik som må ha lys, men bare litt...
eget rom har mye å si, jeg kan slappe av og følge mine egne vaner, men de må nesten ha enkelt rom her, noen er jo her i flere måneder.

det gikk bra med ungen din?

Ja da gikk fint med ham. Frisk og sterk gutt som stort sett greide seg på egenhånd. Han måtte ha sonde for og få i seg mat nok den første tiden så da tok det ham litt tid ålære å spise ordentlig selv. Hvorfor skulle han streve med det tullet der da når han bare kunne sove også fylte magen seg opp selv liksom? he he Stor gutt på snart 15 mnd nå. nettop lært å gå på egenhånd og ordene begynner å komme på rad og rekke... :=)

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin