hits

pakke kaos

Siden jeg måtte holde leiligheten klar til vask i dag, siden omsorspesialisten syntes det var en genial ide og ikke gi meg hjelp på tirsdag. Har jeg ikke fått startet å pakke enda.

Egentlig var det litt usikkert om jeg behøvde, siden jeg vurderte å bare reise hjem igjen på perm etter møtet med legen. Men siden jeg har hvert så veldig dårlig de siste dagene pratet jeg med mamma og vi ble enige om at det kunne lønne seg å være forbrett, så jeg skulle egentlig ha lagt meg 22.00, men har ikke fått startet å pakke enda.

Det verste er at jeg må opp tidlig i morgen så det blir spennende å se hvordan jeg fungerer, men jeg skal få pakket ferdig før jeg legger meg. nå kan dere lure på hvorfor jeg sitter her og skriv er og ikke bare har kastet meg over pakkingen, sannheten er at om jeg ikke får ut dette først vil jeg bare bygge opp et nytt hysterisk panikk anfall grunnet sinnet mitt, og da kommer jeg i hvert fall ikke langt.

Har forresten bestemt meg for å ta med meg ps3 om den kan kobles til dataskjermen min, da er det i hvert fall ikke fare for at jeg kjeder meg i helga.

stress, jeg takkler virkelig ikke stress

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin