sim city

Det er ingen tvil, det er rett og slett bare slemt å la deg spille det nye sim city en time av gangen.

Etter en time må du starte på byen helt på nytt og frustrasjonen over alt det du ikke rekker å få gjort, eller mulighetene de frister med, men som du ikke kan bruke er høy.

Det holdt med de to gangene, nå skal jeg holde meg unna til jeg faktisk kan spille det for ellers vil jeg være så lei av starten at jeg ikke gidder å starte når det kommer ut.

Området du kan bygge på er mye mindre enn på de sim city spillene jeg har spilt på før (original og 2000) men ting som soner er gratis. Mens du bygger opp byen din kan du også kjøpe resurser fra byene vedsiden av deg (men denne funksjonen virket heller ikke i beta versjonen min)

Oppgaver som hjelper deg med å tjene penger og som du må løse for å få bygge de tingene du vil ha gjør spillet litt mer utfordrende og spennende. Jeg fikk ikke oppleve noen katastrofe da heller ikke dette var aktivert.

Jeg gleder meg virkelig til det kommer ut, men er ikke så glad i lanseringsdatoen, jeg kommer nemlig til å være opptatt av ny Sims 3 pakke når den kommer.

PLAY
SIMCITY NOW

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits