hvem har økt tyngdekraften

Noe av det siste jeg husker fra drømmene mine før jeg bråvåknet var en stor båt som gikk rundt og følelsen av å få hele verden presset oppå seg (det var i drømmen bare en seng, men det var tungt)

Så ikke så veldig overasket, våknet jeg presset ned i senga. Det føltes virkelig som om noe presset meg ned og jeg hadde smerter i både armer og ben, på starten slet jeg med å puste fordi det var så tungt, men fikk kontroll over dette fort når jeg merket problemet.

Å stå opp var umulig, jeg klarte så vidt å bevege på meg, så jeg lå der og stirret i taket og var oppgitt.

Dette er en av måtene anfallene mine kan slå ut, og det er helt klart at jeg fikk det mens jeg sov. Kroppen er så sliten at jeg mister kontroll over hver eneste muskel i kroppen. Vanligvis er dette noe som skjer sakte og er veldig ubehagelig, når det er på det verste merker jeg at lungene og hjertet også sliter med å fungere.

Somregel slutter lungene bare å fungere en bitteliten stund og hjerteslagene roer seg til det minimale før det sakte øker igjen. Problemet er at jeg nå er fullstendig paralysert, jeg må ligge stille å vente på at kroppen klarer å pumpe oksygen inn i alle kroppens deler igjen. Det er derfor alt føles så tungt (min teori)

I dag slapp jeg unna paralyseringer og selv om det var smertefullt og pressende klarte jeg å røre på meg i senga, hadde bare ikke krefter nok til å dytte i mot presset og sette meg opp.

Kjenner fortsatt presset litt, og spesielt i hodet, men håper det går over i løpet av den første timen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits