koselig kino dag

Jeg skal innrømme at det var litt vanskelig å løsrive seg fra sim city betas og lydbok, men selv om noe er vanskelig betyr det ikke at du ikke ønsker å gjøre det.

Når jeg kom frem til kinoen var jentene der allerede, vi kjøpte popkorn menyer og drikker, de hadde ikke med seg 3d briller så vi måtte kjøpe dette også. Med 3d brillene fulgte det en søt liten cola flaske.Plassene våre var nøye plukket ut, fordelen med å kjøpe billettene dagen før. Men jeg merket fort at 5 rad på symra kino var litt for langt bak til å ikke ha på seg briller, heldigvis går det fint Ann å ha 3d brillene oppå vanlige briller.

Vi satt å skravlet igjennom reklamene og fikk se en søt forfilm som handlet om en mann, en dame og masse papir, den het papirmannen.Etter filmen gikk vi hjem til meg og jentene fikk se på smykkene jeg lager og kose med kattene før de ble hentet igjen.

Har hatt en kjempe koselig dag

3 kommentarer

kine/katrine

17.02.2013 kl.22:19

det var kjempe korselig og være med deg på kino og det var en kjmpe fin/morsom film:D
herlig :)

Linn Helene

17.02.2013 kl.22:35

kine/katrine: bra dere hadde det fint

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits