hits

da nærmet man seg legge tid med stormskritt

Jeg føler alltid at jeg har så mye mer å gjøre når jeg skal legge meg. bare jobbe litt mer på det prosjektet, eller på det andre. Og så er det den filmen jeg ville se, lydboka jeg ville høre på og for all del ikke glem alle spillene jeg vil spille.

Nei det skal ikke være lett å legge seg, men jeg prøver å være fast på å ta medisinene mine klokken 22.00 hver dag, og etter at jeg har tatt dem kan jeg ikke spise eller gjøre noe som girer meg opp.

I dag har jeg startet på to nye prosjekter, jeg tror endelig jeg har klart å knekke koden på hvordan jeg skal perle dragen min, og jeg startet på et slytherin skjerf. Siden jeg strikker når jeg ser på noe og perler når jeg hører på noe, er to prosjekt akkurat passe.

Som dere kan de på bildene er jeg helt på starten av begge prosjektene, skjerfet strikker jeg som vanlig på rundpinner og dragen prøver jeg å lage med Brick Stitching.


3 kommentarer

Du er ikke alene der - vanskelig å legge seg, når man heler har lyst til å sitte våken og gjøre andre ting som å game<3 ;-)

butterflying: alt for mange spill og alt for lite tid....

Hehe, ja det er såå sant... ;)

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin