liten shopping tur

Jeg var rastløs i dag, så jeg tenkte jeg skulle ta meg en rask tur ned i byen.

Det er en del ting som burde handles inn før jeg legges inn på sykehuset om en uke og i dag var like god dag som andre for å handle.

Jeg må innrømme at jeg fikk med meg litt mer en planlagt.

Jeg startet på Lush og det gikk greit nok, Shampo, såpe, balsam og ansiktsmaske. Og vi må for all del ikke glemme prøvene. I dag fikk jeg hele tre stykker. Fun rød, fun gul og en ansiktsvask.Jeg tokk en rask titt på gamestop og på outland, fikk registrert noen nye bøker jeg vil lese og fant ut at det spillet jeg ønsker meg til ps3 er vanskelig å finne.

De hadde spillet på Game, men det kostet en del mer enn på ps store så jeg kjøpte det ikke. Men ikke tro det var lett å finne her heller. Endte opp med å kjøpe et runefactory spill da, jeg kjøper dem alltid så fort jeg ser dem fordi de forsvinner så fort ut av butikkene igjen. Var tilbud 3 for 2, men jeg kjøpte bare ett spill.Så gikk turen til panduro, jeg har nemlig et stort mangel på hvite/ blanke perler og har ødelagt emaljen på den ene fortanna mi ved å bruke tennene for å gripe vanskelige kobbertråder. Måtte kjøpe en tang som var god til denne jobben.På TGR ble det enda mer perler og litt utstyr før jeg gikk opp på jobben til mamma og sa hei og så reiste hjem.Man skulle ikke tro det, men denne turen tok helt knekken på meg, har ikke mye energi for tiden.

4 kommentarer

Celine Alexandra

15.02.2013 kl.17:00

Å så mye fint!! Må ha vært bra

Arnet

15.02.2013 kl.17:05

jiiji: Fin blogg :)

Linn Helene

15.02.2013 kl.17:31

Arnet: takk

Linn Helene

15.02.2013 kl.17:31

Celine Alexandra: koste meg, men tror ikke bankkontoen satte pris på turen ;-)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits