hits

no valentine for me

Jeg er ikke glad i valentine, og jeg prøver hardt å unngå den.

Bare tanken på at det skal finnes en dag i året hvor man må oppføre seg spesielt ovenfor kjæresten sin gjør meg litt kvalm. Ikke er det bare en popularitetskonkurranse på skolene, men også en genial måte å få lurt ut ekstra mye penger av forelskede par som føler de må gjøre noe ekstra denne dagen fordi alle andre gjør det.

De kjærestene jeg har hatt har alle vært overasket over min sterke motstand til denne dagen, og selv om noen er litt skeptisk og tror at dette er typisk jente snakk fordi de ønsker å bli overasket innser de fort at jeg er på grensen til å hate denne dagen.

 Jeg har ikke noe i mot en liten gave eller en god middag, men hvorfor ikke en dag man føler seg ekstra forelsket eller glad. Ikke bare når man må eller har dårlig samvittighet.

Og hvorfor skal man ha en dag i året hvor man håner de som ikke har kjæreste? For det er rett og slett det valentine egentlig gjør. Den minner de som står utenfor om hvor langt ute de er, hvor ensomme de er osv.

Det er heller ikke slik at jeg har stått på utsiden og opplevd dette selv, og derfor hater dagen. Jeg hadde lagt dagen for hat lenge før jeg valgte å være singel, og singel kommer jeg til å være til jeg blir friskere. Men jeg har sett denne effekten på noen andre, og selv om jeg takler mye mot meg takler jeg utrolig lite når det skjer mot andre.

Når du først har sett hvor knusende effekt denne dagen kan ha på folk, ja da har du ikke lyst til å feire den igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin