er det så mye å be om å få sove?

Natt til i går var det politijakt og et helikopter som holdt hele Lambertseter våken, ikke noe man kan klage på, men jeg er glad for at det er over.

Jeg var så trøtt og sliten når jeg la meg i går at hele verden snurret rundt og jeg var kjempe kvalm. Jeg gledet meg virkelig til å kunne sove litt ekstra i dag, men den gang ei.

Når klokken ble tidlig morgenkvist dukket det opp en stor maskin utenfor soveroms vinduet mitt og startet å borre ned i bakken. Jeg fikk sove videre allikevel, men har hatt ekle drømmer som handler om å flykte fra denne forferdelige lyden.

Så jeg har ikke fått slappet av noe særlig, men de holder på enda og siden de borrer/hakker ned i grunnfjellet rister hele blokka. Og vibrasjoner gir meg anfall?

Jaja jeg flykter straks til senteret og håper de er ferdige inne n jeg kommer tilbake, kanskje jeg får sove i morgen istedenfor, hvis ikke jeg får hvilt ut snart kommer jeg nemlig til å måtte sove over en dag for å få kreftene mine tilbake, ønsker ikke det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits