hits

kino kveld

Da har jeg kommet hjem fra kinoen. Jeg er svimmel og kvalm og gleder meg til å kunne legge meg. jeg fikk en sikkerlig svimmelbølge i det jeg gikk ut av kinoen, men klarte heldigvis å samle balansen igjen før jeg falt om.

Når det kommer til selve visningen har jeg bare ett ord å si ? kaos. Vel ting fungerte når de hadde satt på filmen, men frem til det var ikke dette en av oslokino sine mest vellykkede premierer.

En ting har jo vert reklamering og utlodding av billettene. Det er ikke overaskende at det var langt fra full sal når de hele tiden har reklamert med at den skulle ha førpremieren på valentines day, og konkurranser som skal dele ut billetter til visningen ikke blir trukket før på fredag.

Topp skulle gi bort en overraskelse til de første 100 som kom inn, og da jeg ankom kinoen sto det folk allerede i kø. Jeg telte de som sto i køen når jeg var ferdig med å handle og kom frem til at jeg ville blitt ca nr 30 om jeg joinet. Hadde det hvert flere foran meg hadde jeg nok ikke giddet da folk sjeldent respekterer køer og folk går til og fra. Ingenting er så irriterende som folk som kjenner noen lengere foran i køen. Greit om man har billetter sammen, men noen drar det litt langt ut.

Men jeg hadde ikke behøvd å være urolig, for rett før de startet å slippe inn folk kom det en sur dame som jobbet der og sa flytt dere til oss som sto midt i køen. Ja vi viste vi sto ved en av dørene, men alle andre som gikk inn og ut klarte i hvert fall å være relativt høflige og greie.

Den nederste døra har nesten alltid blitt brukt som utgang, så det var nok flere enn meg som ble overasket over å finne ut at vi skulle inn der. Jeg gikk fra nummer 30 i køen til nummer 1. selv følte jeg det veldig ubehagelig og ønsket helst å få snudd køen også, men siden det uansett ville ha hvert nok til meg gikk jeg inn når det åpnet. ( de som hadde stått først i køen originalt hadde kommet rundt og fikk selvfølgelig slippe inn før meg)

Det var ingen krise, alle som sto å ventet fikk sekk, og mange av de som kom senere også. Og de som ikke fikk, gikk ikke glipp av noe. Et Topp blad, en utgave av bok 2 (godt merket gratis eksemplar, ikke til salg, ingen korrektur, forhåndstrykk) og en lepomade.

Det ble trukket to goodibagger også, og den første som ble trukket fikk nesten ikke sin fordi han brukte for lang tid med å finne billetten. Kontroll på ting? Ja da!!

Så startet tilslutt filmen og jeg satte pris på popkornet og godteriet mitt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin