dramatisk natt/ dramatisk å bo på Lambertseter i dag

Jeg vet ikke akkurat hvor mye klokka var da jeg hørte helikopteret over blokka, først tenkte jeg ikke så mye på det, men siden det helt klart sirklet rundt Lambertseter måtte jeg ta opp telefonen og sjekke twitter.

Å ha politiet på twitter er egentlig ganske greit, men jeg synes ikke jeg fant noe informasjon. Ja det sto noe om en mann som hadde kommet med trusler, men jeg bare lo stille for meg selv med tanke på at de jaktet på han her. Helikopteret snur vel bare her tenkte jeg stille for meg selv.

Men å sove i slikt bråk klarer jeg ikke, så jeg ble liggende å spille 3ds. Når det hadde roet seg ned igjen gikk jeg inn og sjekket på twitter igjen og fikk nå bekreftet at de jaktet på en mann på Lambertseter.  Ja, ja tenkte jeg, de har i hvert fall sluttet å fly konstant over blokka mi med bråket sitt. Jeg kunne høre det innimellom, men bare svakt.

Nå var ikke jeg så uheldig at jeg bodde i blokka som ble evakuert midt på natta, jeg bor ikke engang i nærheten av blokk to som ble gjennomsøkt i dag, blokk tre er jeg fortsatt usikker på, har ikke hvert bilde så jeg vet ikke hvor de er. Jeg vet det ikke er blokka mi, men vet ikke om de er i nærheten eller ikke, utsynet mitt er blokkert av andre blokker.

Selvfølgelig kunne jeg ha tatt meg en gåtur og sett etter bilene, men jeg føler det er tryggest å holde seg inne.

Kikke det at jeg er redd, men som jeg tenkte i natt, det er ikke akkurat beste tidspunkt å gå seg en tur. ( å gå til senteret eller butikken hadde jeg ikke hatt problemer med nå på dagen)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits