ble plutselig dårlig

Jeg har hvert trøtt og sliten i hele dag, og hver gang jeg har reist meg har det virket som om noe dyttet kroppen min mot bakken igjen med utrolig kraft. Men når jeg satt stille var jeg i grei nok form og jeg ble derfor overasket når jeg forsto hvor dårlig jeg egentlig var.

Jeg hadde støttekontakten på besøk og jeg hadde allerede kommet frem til at jeg ikke burde spille. Når jeg skjelver er det vanskelig å holde ting i hendene og terninger eller kort blir bare til et mareritt. Støttekontakten min sto å så på brettspillet jeg hadde fått til jul og jeg var også oppe og gikk. Men så kom det en svimmelbølge og jeg måtte sette meg ned, når jeg roet ned kroppen innså jeg at kroppen var i anfall modus (startende anfall)

Problemet med denne situasjonen er at om jeg ikke får stoppet anfallet når jeg har kommet til dette punktet, da får jeg virkelig kraftig anfall. Og jeg har jo hvert så stolt over at det er et år siden forrige virkelige kraftige anfall.

Jeg fikk sagt i fra til støttekontakten sli at hun gikk og jeg klarte å komme meg i seng. Her lå jeg med sterke smerter, men ingen kramper i en times tid før jeg klarte å sovne. Når jeg våknet igjen var jeg gjennomkald og fortsatt trøtt, men jeg tror jeg skal klare å holde meg oppe til 22.00.

det gikk egentlig ganske bra, men jeg må huske å slappe av denne uka.

8 kommentarer

cattzys

31.01.2013 kl.16:18

Hmmm... høres jammen ikke godt ut! Håper du føler deg bedre i dag! (Tror du la ut dette i går, jeg fikk ikke tid til og sjekke bloggen i går kveld)

Linn Helene

31.01.2013 kl.18:34

cattzys: har følt meg bra i dag, men litt shaky akkurat nå. politiet stormet akkurat oppgangen vår og det startet et anfall jeg håper jeg får kontroll over

Frøken;)

31.01.2013 kl.22:57

Hiff høres vrient ut. Finblogg

minnenesomvarer

31.01.2013 kl.22:59

huff, du er sterk som klarer å holde ut da. håper du blir bedre etterhvert :) Stay strong

cattzys.blogg.no

01.02.2013 kl.10:00

Oi... såpass... ja det kan umulig ha vært særlig koselig...

Linn Helene

01.02.2013 kl.12:18

minnenesomvarer: alle anfall gir seg etterhvert, det er bare å holde de neste unna igjen.

Linn Helene

01.02.2013 kl.12:19

Frøken: aldri lett å være syk, takk

Linn Helene

01.02.2013 kl.12:20

cattzys.blogg.no: heldigvis kom ikke anfallet før på natta, brå våknet av at hele kroppen startet å riste. heldigvis uten smerter

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits