kjemi er farlig ( eksplosjon på skole i Sverige)

Nå kan man jo vurdere hvorfor jeg alltid har sett på naturfag timene på skolen som dødsfeller, og jeg er ikke så veldig overasket over at jeg hadde rett. Naturfag og kjemi blir delt opp på høyere nivå men allerede i ungdomskolen får du eventuelt eksplosiver i hånden.

Selvfølgelig er gass og ild en liten fare, men i en verden hvor vi ikke bruker gass vanlig er dette skummelt. Det er så lett å være uoppmerksom ett sekund og skaden kan være så stor.

Når man kommer videre til kjemi og man begynner å blande stoffer sammen, da er sjansen for ulykker mye større. Jeg har ikke noe i mot at man lærer seg dette, men jeg har ikke tillit nok til en hel klasse til å gå inn i samme rom som dem og trikse med dette.

I dag fikk en skole i Sverige oppleve faren med kjemi timer. Eller i hvert fall er de ganske sikre på at eksplosjonen som rammet skolen skjedde i et klasserom i under en kjemi time. Det skal være flere skadd, men ellers er det lite informasjon. Alle elevene som ikke ble skadd er evakuert.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits