legetime

Da er det 35 minutter til jeg skal være på legekontoret, jeg har ikke helt bestemt meg for hvordan jeg skal komme meg dit enda. Gå eller taxi, det evige spørsmålet?

Jeg ble kalt inn etter undersøkelsen av magen min, de klarer ikke å finne ut hvor jeg blør fra og tror at magesmertene og blødningene ikke har sammenheng.  Jeg vet ikke helt hva han vil prate om, men jeg vet hva jeg skal ta opp. Jeg skal prøve å gjøre flere av reseptene mine blå, slik at jeg får mindre utgifter på medisiner.

Ellers blir det nok det samme? blodprøver og bekreftelse på at man kan se at noe er galt, men aner  ikke hva eller  hva man kan gjøre mot det.

2 kommentarer

cattzys

29.01.2013 kl.12:54

Vel... lykke til da, uansett hva du bestemmer deg for og ta opp! håper de finner ut av problemene... krysser fingrene for deg!

Linn Helene

29.01.2013 kl.14:09

cattzys: løsninger er ikke målet akkurat nå. takk

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits