noen timer sims 3

I dag reiste simmene mine til kina, her skulle de være i 8 dager. Men hver gang jeg har lagret på en av feriestedene i det siste, har spillet låst seg. Så jeg spillte ut alle dagene uten pause.

Det er ikke noe problem å spille Sims 3 i flere timer, problemet blir litt småsmerter i rumpa av å sitte stille så lenge og ekstra irritasjon hver gang spillet bestemmer seg for å hakke og gå tregt. På slutten holdt jeg nesten pusten for at spillet ikke skulle krasje og jeg miste alt, men til min store overaskelse gikk det bra og simmene mine er nå trygt hjemme igjen, og lagret.

Slike ferieturer gjør at det tar lengere tid å komme igjennom challangen, men jeg liker å sende dem ut, det er genialt for ferdighetsbygging og så er det ønskene dems og oppdragene de får.

Nå skal jeg strekke litt på bena før jeg drar opp til mamma og spiser ørret. 

2 kommentarer

Sigrid

27.01.2013 kl.15:51

Digger Bloggen din

Linn Helene

27.01.2013 kl.16:00

Sigrid: takk

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits