komplett.no med nedlastbare spill

I dag startet komplett.no med å selge pc og mac spill du kan laste ned på maskinen din. Dette er ikke lengere en ny tjeneste da det er mange som nå leverer nedlastbare spill.

Jeg tok en rask titt på utvalget på komplett og må innrømme at jeg ikke var veldig imponert. Det må store satsinger til for å sette opp konkurransen mot steam og orgin, og da er det et tilbakeslag at du allikevel må ha disse installert for å få kjøre spillene.

Det fine med denne tjenesten hadde hvert om det kom eldre spill som steam ikke har ønsket å satse på, men sannheten er at de fleste spill de tror folk vil kjøpe og som går med på slike salgs måter er på steam allerede.

Det blir kanskje litt forvirrende å skulle ha mange sider og programmer å forholde seg til.

Men hvis du bare behøver å aktivisere spillene, og ikke spille dem igjennom steam er det jo en grei mulighet for dem som ikke har konstant tilgang til nett.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits