test av sexy peel fra lush

Første gangen jeg prøvde denne fikk jeg ett ende stykke så den skrubbet ekstra mot huden. Jeg elsket den, men hadde klart å kaste lappen med navnet og klarte derfor ikke å finne ut av hvilken såpe det var. Jeg prøvde både å se på utseende og på lukte, men jeg lukter jo ikke forskjellige såper inne på lush butikken og gå å lukte på alle ble litt mye.

Men som jeg håpet og regnet med ville det dukke opp en ny prøve, og ikke bare kjente jeg igjen navnet men lukten og følelsen av å bruke den også. Jeg var rett og slett kjempe glad når jeg åpnet denne prøvepakningen.

Det er akkurat riktig mengde lukt av sitrus til at du føler deg frisk og god, men ikke så mye at du blir kvalm. Den skrubber også litt, men veldig lite på huden slik at den blir noe i mellom skrubb og såpe.

Dette er et produkt jeg anbefaler sterkt, med unntak om du misliker sitron lukt.

Sexy Peel

fra hjemmesiden til lush:

Hva vekker deg om morgenen? Fuglesang, eller at hushjelpen kommer med en kopp kaffe og friskpresset appelsinjuice, eller en ringende vekkerklokke eller en sulten, mjauende katt på brystkassen 2 cm fra nesen din? Hvis det er nr. to vil hushjelpen allerede ha gjort dusjen klar. Er det noen av de andre anbefaler vi en Sexy Peel dusj for å forsiktig vekke deg til live igjen. Snus inn duften av forfriskende frukt.
100g kr  53,- 

250g kr 125,-
500g kr 238,-

Ingredienser:  Water (Aqua), Rapeseed Oil; Coconut Oil (Brassica napus; Cocos nucifera), Propylene Glycol, Cornstarch (Zea mays), Organic Lemon Peel (Citrus limonum), Organic Orange Peel (Citrus Aurantium dulcis), Sodium Stearate, Sodium Hydroxide, Sodium Lauryl Sulfate,Fresh Organic Lemon Juice (Citrus limonum), Fresh Organic Orange Juice (Citrus Aurantium dulcis), Organic Lime Peel (Citrus aurantifolia), Lime Oil (Citrus aurantifolia), Perfume, Grapefruit Oil (Citrus paradisi), Fresh Organic Lime Juice (Citrus aurantifolia), Lemon Oil (Citrus limonum), Glycerine, Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Etidronate, *Citral, *Geraniol, *Citronellol, *Limonene, *Linalool. * Occurs naturally in essential oils

Vegan

Stikkord:

2 kommentarer

Cilith

23.01.2013 kl.00:09

Elsker Lush produktene, denne må vel også prøves da ;)

Linn Helene

23.01.2013 kl.12:23

Cilith: det at de gir ut prøver hver gang du handler gjør det lettere å prøve seg igjennom sortimaget. om de ikke gir automatisk er det bare å spørre.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits