Glorious Mud Mask fra lush

Dette var en utrolig grisete, men allikevel herlig opplevelse. Om man har en dag hvor man vil kjemme bort seg selv er det godt å kunne smøre inn, ikke bare ansiktet, men også kroppen, i en pleiende maske.

Det er en gjørme maske så hver forberedt på en del søl, men tar du den på inne i dusjen er det lett å skylle vekk sølet senere.

Huden var myk og jeg hadde følelsen av å ha smøret meg inn i balsam når masken ble skylt av

.

Glorious Mud Mask

hva lush sier om produktet på sin hjemmeside:

I Finland elsker alle å ta badstu. Tradisjonelt har de brukt å sitte dekket i gjørme som rengjør og strammer opp huden. Dette inspirerte oss til å utvikle en fantastisk kroppsbehandling av dyprensende rhassoulleire.  Huden din vil ha godt av dette finske ritualet som du faktisk kan gjøre uten at du behøver å ta badstu! Bruk i bad eller dusj. (eller i sauna om du er så heldig å ha en) Vet blokken og skrubb over hele deg, la den tørke en stund og skyll av. Den mineralrike rhassoulen vil dyprengjøre og trekke ut urenheter, sesamolje vil mykgjøre, og aloe vera beroliger. Vil etterlate seg huden utrolig myk og delikat, med en duft av vanilje.
125g
 
Ingredients: Rhassoul Mud, Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Cold Pressed Sesame Oil (Sesamum indicum), Aloe Vera Extract (Aloe barbadensis), Perfume, Vanilla Absolute (Vanilla planifolia), Myrrh Resinoid (Commiphora myrrha), Sweet Orange Oil (Citrus sinensis), Benzyl Salicylate, Coumarin, *Limonene

* Occurs naturally in essential oils

Vegan
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits