Til blogg.no

Jeg tror ikke dette var meningen, men jeg føler dere har satt I gang en hekse jakt på sidene deres som er uheldig for de som blir rammet og de som får med seg debatten.

 

Jeg forstår at dere følte et behov for å advare mot falske konkurranser på bloggene, og at dere har prøvd å gjøre dette forsiktig, men jeg føler ikke dere har klart dette. Ved å legge ut eksempler på falske premier kan dere ha lagd problemer for andre som har slike premier og har ekte konkurranser. Dere stigmatiserer litt hele opplegget med å gi gaver til leserne sine og ved dette ødelegger investeringer enkelte bruker 1000 vis av kroner på.

Jeg burde sikkert ikke ha kommentert innlegget deres, men jeg gikk rett i forsvars modus når jeg leste kommentarene der. Selv om ingen av dem er rettet mot meg var det en ensidig debatt om «en jente» med falske profiler.

Siden denne jenta aldri blir nevnt er det umulig å vite om alle prater om den ene eller om det er flere, når noen prøver å forsvare en de tror de prater om betyr det at det har gått for langt.

Jeg tror ikke alle de kommentarene er om en og samme person, og dette er også en genial mulighet for irriterte folk å få slenge ut frustrasjonen sin.

Jeg ønsker virkelig at dere stenger og fjerner kommentar feltet under denne advarselen, og jeg håper dere kommer opp med en bedre advarsel som ikke så mange føler seg truffet av.  Kanskje dere kan komme med noen tips om hvordan man kan se om konkurransen er ekte og slik?

Uansett sitter jeg med en sur smak i munnen når en jente føler hun må forsvare seg ovenfor meg, på min blogg, fordi hun har slike ting i konkurransen sin. Jeg er ikke med i konkurransen, eller noen gang hvert på hennes side før.

Legger kopi av melding på bloggen min.

jiiji

 

 

 

Én kommentar

Linn Helene

14.01.2013 kl.21:12

fått svar fra blogg.no og jeg forstår de trengte å advare, men jeg synes fortsatt de kunne sperret kommentarfeltet sitt slik at det ble en advarsel og ikke et sted å henge ut noen.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits