allergisk reaksjon

Synes dere min reaksjon etter undersøkelsen var litt mye? Ikke? Det gjorde jeg. Jeg har tatt denne undersøkelsen 2 ganger før og aldri reagert på denne måten før. Kroppen i sjokk og helt ødelagt. Det var jo bare en slange ned i halsen i noen få minutter.

Vel jeg opplever ofte at kroppen min reagerer sterkere en nødvendig etter den har hvert igjennom noe, så jeg tenkte ikke så veldig mye over det. Jeg bare jobbet med å bli bedre.

Men jeg gikk inn på badet en tur og så sjokkert inn i speilet. Hele venstre side av ansiktet mitt var dekket av bloduttredelser. Jeg ringte mamma for å høre om jeg hadde sluttet å puste under undersøkelsen, men det hadde jeg ikke. Hun ba meg hente ett glass og sjekke om det virkelig var bloduttredelser, noe det var.

Hvis man legger sammen kropp i sjokk, dårlig almen tilstand og utslett i ansiktet, hva kommer man frem til? Egentlig mye, men vi konkluderte med allergisk reaksjon.

Vi vet ikke akkurat hva jeg reagerte på, om det var det var medisinen, eller om de hadde mye lateks der inne. Jeg glemte å informere om at jeg er ekstremt allergisk mot lateks.

Men en allergitablett tokk litt av følelsene i kroppen, har ikke sjekket ansiktet enda, vet ikke om jeg tørr, kanskje holde meg unna speil frem til i morgen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits