da er den forferdelig undersøkelsen over

Våknet til en data som ikke virket i dag. Men jeg fikk ikke sett noe på det siden jeg skulle kaste meg i en drosje og komme meg til Ullevål.

Selve turen bort gikk veldig fort da det dukket opp en ambulanse med blålys og vi la oss bak den. Selv om han ikke kjørte like fort som ambulansen merket man at veien var ryddet.

På venterommet satt jeg å spilte pokemon som vanlig, dette er et greit spill å slå av når det plutselig blir din tur.

Selve undersøkelsen var et mareritt. Både sykepleier og lege var snille, men det beroligende virket ikke så særlig på meg og selv om jeg ikke kan huske hva de rundt meg sa, så kan jeg huske smerten og ubehaget og kabelen utrolig bra.

Jeg dro rett hjem etter undersøkelsen å la meg til å sove, men det ser ikke ut til å ha hjulpet noe. Jeg har vondt i halsen og hver gang jeg svelger husker jeg ubehaget. Jeg er også trøtt og har en følelse av sterk depresjon som kommer. Ser ikke ut til at jeg har taklet dette helt mentalt, håper det går over i løpet av dagen.

Selvfølgelig fant de ingen ting?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits