kan man se dummere ut?

Jeg var ferdig med handleturen min og gikk fra oslocity til Oslo s. På området i mellom byporten og Oslo s gikk det mange ganske tett pakket, rett og slett fordi det er trangt når du passerer 7 11 og går under rulletrappen inn på Oslo s.

Litt foran meg gikk det en kvinne som bare mistet noe på bakken, jeg sendte det et langt blikk og antok at det var søppel og ikke noe hun hadde mistet. Men mens hun gikk videre fortsatte hun tydeligvis å åpne denne Sony pakningen for det raste søppel ned fra begge sider av henne. Papp kartonger, bruksanvisninger og plast.

Hun gikk videre som ingen ting, jeg ville bare bryte sammen i latter fordi det så, så teit ut, men noen damer bak meg følte for å rope noen kommentarer til henne (som hun sikkert ikke hørte siden hun nå hadde fått på seg de nye hodetelefonene sine) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits