oii for et vær

Jeg hørte det drypte vann på vinduskarmen min når jeg våknet i dag, men da jeg prøvde å se ut av verandaen så jeg ingenting. Det har satt seg frost eller dugg over hele inn glaseringen at verden ser virkelig hvit ut. Men det så ut til at det lå snø på bakken og jeg kunne ikke se klare tegn til regn så jeg regnet med at det var snø som smeltet.

Når jeg gikk ut fikk jeg sjokk, bakken var som såpe og selv om jeg ikke kunne se noe regn var jeg gjennomvåt innen jeg kom til senteret. Jeg kunne føle vannet mot huden mens jeg gikk så jeg var ikke så sjokkert over at jeg v ar våt, men at så lite og usynlig regn kan ha så mye fuktighet i seg. Hadde det hvert tåke hadde jeg trodd at jeg gikk inni en regnsky, det var fuktighet over alt.

Men verden er fortsatt hvit og fin, det virker som om det har snødd i natt for det var vanskelig å komme seg frem med trillebagen i den dype kramme snøen, i gata hadde nok en spark passet bedre enn sko eller biler.

Det er godt at det ikke er så kaldt, men jeg kommer til å savne snøen om den forsvinner, den lyser så fint opp verden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits