lang dag

I dag har det hvert en lang dag, ikke fordi den har trukket ut i evigheten, men fordi jeg har fått gjort så mye.

Jeg startet med en bytur med handling av perler og spill, byturen sluttet på Lambertseter senter hvor jeg plukket opp pakken med min nye ps3 konsoll i. selv om jeg tok drosje ned til byen, opp til senteret og så hjem igjen var dette en tur som tok utrolig mye av meg.

Jeg hadde ca 1 ½ time å hvile før jeg fikk besøk av bpa. Nå var det rydding og rengjøring for alle penga (kreftene). Hanstøvsugde, jeg ryddet bort klær. Han vasket og jeg satt opp ps3 og ryddet. Resultatet ble en veldig fin og ren leilighet, men har enda en del søppelsekker med klær å vaske.

Etter å ha satt opp ps3 programvaren gikk jeg opp til mamma med blu-ray spilleren min, som hun nå arver. Her så vi på en episode av dr. who før jeg gikk hjem for å handle noen spill på ps nettwork.

Så jeg er veldig fornøyd med dagen, og selv om jeg er giret grunnet min ps3 tror jeg det er på tide å legge seg, hvis ikke må jeg betale så dyrt i morgen.

natta

Én kommentar

Silje

29.12.2012 kl.01:12

Så flink du har vært i dag da!

God natt og sov godt :)

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits