bytur i romjulen

Først må jeg få si at det var overaskende lite folk i byen i dag, jeg hadde forventet meg et mareritt. Kan være at det skyldtes klokkeslettet.

Jeg startet handleturen på perlehuset. Jeg har akkurat funnet hjemmesiden dems og en butikk fullt av perler kunne jeg ikke unngå. Innkjøpene fra denne butikken får et eget innlegg.
jeg brukte lang tid der inne og gikk igjennom alle perlene, det er 50 % rabatt på alle tingene inne på perlerommet dems.

Hun i kassa var veldig snill og hjelpsom og etter at jeg gikk ga hun meg en liten pose med SWAROVSKI perler.
Så ble det en gå tur igjennom slottsparken og karl johan før jeg kom ned på panduro, de hadde ikke salg på perle ting der og siden jeg hadde kjøpt så mye på den andre butikken tenkte jeg at det kunne vente.

Det ble selvfølgelig en rask rundtur inne på tgr, men jeg kjøpte ikke noe. Var litt overasket over meg selv da jeg hadde kommet ut av arkaden på motsatt side og kom på at jeg glemte neotokyo. Slik går det når man går motsatt vei en man pleier, jeg gadd ikke å gå tilbake.

Rask runde på game og outland hvor jeg heller ikke kjøpte noe.

Så var det lush, jeg trengte en balsam og kjøpte meg en balsam fikk med en ny prøve.
Helt til slutt gikk jeg på gamestop og så igjennom de brukte ps3 spillene dems, jeg endte opp med å kjøpe noen spill, de viste seg å være på 20% avslag så jeg tok med ett siste.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits