krise avverget

Jeg satt ikke og ventet med å drikke julebrus fram til desember, bare for å finne ut at den ville være utsolgt til jul? Og selv om jeg har fått smake på brusen de siste helgene så hadde det virkelig hvert katastrofe om vi ikke hadde hatt noen til selve julefeiringa.

Jeg var virkelig sjokkert da jeg ikke fant brusen på meny i starten av uka og i går gikk jeg innom to butikker til for å lete etter den, uten hell. På rema 1000 var de tomme og på kiwi Karlsrud hadde de bare en plastflaske igjen. Jeg drikker ikke Hamar julebrus fra plast?

Kinder julenissene er også sporløst forsvunnet, jeg kjøpte de siste to på Meny og de ligger på stuebordet mitt og venter på julaften.

Men på kiwi på gamle Lambertseter senter fant jeg i hvert fall brusen min, kjøpte inn to 6 pakninger, det burde holde igjennom julen.

Julenissene er det verre med, vet om et sted hvor de alltid har, men det er det eng grunn til, de er så dyre.

2 kommentarer

Emilie&Linda-mor&datter <3

21.12.2012 kl.20:21

Du tuller?? TOMT for julebrus???

Linn Helene

21.12.2012 kl.21:36

Emilie&Linda: julebrus fra hamar...

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits