film: The crazies

Når sykdommene kommer og truer små byer, ja da sitter jeg å ser på. Jeg vet ikke hva det er med slike verden går under filmer, jeg bare elsker dem.

 

En blanding av sykdom og zombie følelse, ikke noe vi ikke har sett før og ikke noe vi ikke kommer til å se igjen. Men der de syke er den største trusselen i de vanligste filmene med monstre, er det militæret som er det skumleste her. Ja for man skal ikke akkurat være overasket over hvordan de går frem, vi har da sett det på alle filmene før?

Men ved fare for å melde meg inn i klubben til konspirasjonsteori gjengen, jeg begynner å føle en liten undertone av en beskjed i disse filmene.

Ikke sikker på om du har lagt merke til det i de siste filmene som kommer, men hver gang en klarer å redde seg, hinter de om at de bare fører katastrofen videre. Er det myndighetene sin måte å hjernevaske oss til å vite at de oppfører seg som idioter, men at det er for å redde resten av verden? Om du prøver å overleve kan du alene være skyld i verdens undergang?

Eller kanskje det bare er inn å slutte filmene slik. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits