jeg har fått elektriskrullestol

eller vedtak på elektriskrullestol

Det tok sin tid, og jeg hadde nesten gitt opp håpet, men I dag dukket vedtaket opp I posten. Jeg har fått elektriskrullestol/ skuter.

Skuteren går i mellom hastighetene skilpadde og hare og skal hjelpe meg med å komme meg litt mer ut i nærmiljøet. (jeg har prøvekjørt den)

Men det virker som om min elektriske rullende stol kommer uten tilgang til elektrisitet og da blir det ikke store gleden. Vel og merke støtter nav å sette opp en lader, men bare i et rom hvor det allerede er strøm. Og jeg tror jeg ville hatt problemer både med å oppbevare den i leiligheten min og kjøre den opp og ned trappene.

Men jeg håper jeg har misforstått den delen?

Én kommentar

Monica Karin

14.12.2012 kl.00:42

Så utrolig bra da... Gratulere så masse til deg.

Håper du har misforstått det siste du skriver og at dem hjelper og få installert den uansett hvor... Krysser fingrene for deg..

Skikkelig glad nyhet kan jeg tenke meg...

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits