jeg trygler og ber..

... men det ser ikke ut til å hjelpe.

Selv om jeg river meg i håret, gråter, trygler og ber ser det ikke ut til at noen hører meg, anfallet kommer og det finnes ikke en eneste måte å stoppe det på.

Det gjør så vondt og det så vidt begynt. Jaja bare å bite tennene sammen og prøve å finne på noe som får meg til å tenke på noe annet en smerten, ikke noe poeng å legge seg for å sove da dette er umulig når kroppen oppfører seg slik. 

4 kommentarer

vilblifrisk

10.12.2012 kl.22:29

Åhh, kjære deg<3

Vil du fortelle litt mer om dette anfallet?

Håper det gir seg snart og at du får sove i natt.

Klemklem

Linn Helene

10.12.2012 kl.22:37

vilblifrisk: anfallet er et mildt pnes anfall, smerter og små kramper i kroppen, de er heldig vis ikke verre enn at jeg kan sitte oppe. selv om det er smertefullt er det langt fra så smertefullt som de sterke anfallene mine.

vilblifrisk

10.12.2012 kl.22:41

Det høres ikke noe godt ut:/ Håper det gir seg snart!

Linn Helene

10.12.2012 kl.23:22

vilblifrisk: det kommer og går, men jeg håper det har roet seg nok til at jeg kan sove nå. takk for at du tenker på meg.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits