wii u - mindre lagring enn de opplyser om, overasket?

Jeg vet ikke hva som var mest komisk, å lese artikkelen om den reelle lagringsplassen på wii u konsollene, den faktiske lagringsplassen eller alle kommentarene under.

Når overskriften på artikkelen fra pressfire sa at de lover mer en du får, tenkte jeg at dette er jo ikke noe nytt. Har du kjøpt noe digitalt den siste tiden vet du at størrelsen er veldig ca. Men det er jo komisk at den minste konsollen har så lite lagringsplass at du ikke kan laste ned lanseringspillet, dette må være en feil fra Nintendo sin side.

Det er et faktisk tema om man bryter reklameloven ved å informere om 8 gb når det egentlig bare er litt over 3. hvor går grensen for stor forskjell man kan forvente. Og om vi ikke reagerer på dette vil grensen bare bli dyttet og dyttet på. Så det er riktig å skrive om saken.

De fleste kommentarene under er også riktige, men kanskje litt negativt satt. For selv om dette ikke er en nyhet for mange, er det greit at andre blir advart. Det er også viktig at man forstår at folk har forskjellige ønsker når det kommer til lagring, og så lenge de har en løsning er det greit nok.

Så mine tanker er om det burde være lovlig å reklamere med så store forskjeller, og om det burde være lov til å selge et produkt om ikke kan brukes til det den er laget for (uten å informere)

Så kan man la den evige diskusjonen om hvilke konsoller som er best eller verst være til en annen gang. Jeg synes de alle er elendige og ønsker meg alle sammen.

dw12dt
Stikkord:

2 kommentarer

Gamingportalen

15.11.2012 kl.21:01

Virker nesten som de har begynt å bruke den Windows tingen, om du skjønner. Det tar systemfilene en del av harddisken din. Altså bortimot 5 gb eller noe. Og er vel bare typisk om de begynner sånn ordentlig med konsoller også. Selvfølgelig skulle det vært lagt av egen plass til systemfiler, slik at man ville sitte igjen med 8 eller 32 GB etter intstallerte systemfiler, men dette er jo noe man ser mer og mer av i dagens produkter. Spesielt konsoller osv.

Linn Helene

15.11.2012 kl.21:31

Gamingportalen: ca 5 gb er riktig, så det er det.

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits