nye klær

Hovedmålet med byturen i dag var ny bukse på PM. Den ene buksa mi gikk akkurat opp i sømmene og da passet det bra med et 50 % på valgfri vare i hele butikken. Dessverre passet de fleste buksene meg ikke i form. Enten for trange, eller alt for store, men tilslutt fant vi en på tilbud som var fin og satt greit. Så da brukte vi heller tilbudet på en hverdagskjole jeg hadde forelsket meg helt i.

Etter PM var vi også innom HM for å bruke opp gavekortet jeg hadde fått til bursdagen min, hovedsakelig var vi på jakt etter natt tøy, helst med knepping da jeg kommer til å få plugger på hodet under sykehus innleggelsen og under denne perioden kan jeg ikke ta noen klær over hodet. Med slike pysjamaser er vist veldig ut for tiden.

Men fikk en stor t-skjorte som jeg kan bruke som nattkjole (fant den på mamma avdelingen, men det er en hjemlighet) og en rosa trøye jeg kan bruke under alle de. Eh. Svarte klærne mine (ikke så gjennomtenkt, men jeg har da mye rosa også, *lete*)

Resten av gavekortet gikk til opp hamstring av praktiske produkter som deodorant og sminke fjerner, de aller siste 4 kronene ble gitt til en god sak.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits