rustende løsning

De siste gangene jeg har lagd krem med stavmikseren min har jeg hvert plaget av oransje dråper som faller ned i kremen, virkelig ikke appetittvekkende.
men det krever ikke en spesialist for å finne ut av hva som har skjedd, noe inni plasten har startet å ruste. Ikke kan jeg se hva det er og ikke kan jeg komme til det. jeg kan heller ikke tørke av vann etter en vask siden det er helt stengt (med unntak av lite hull på toppen og bunnen, det er slik vann kommer inn og ut)

Siden jeg er glad i denne vispen til stavmixeren, måtte jeg bare finne en løsning. Løk er det første som faller meg inn, men hvordan smøre en del du ikke kommer til med løk. Jo du bruker fantasien. Jeg vet det er safta i løken som hjelper mot rust og jeg vet at det er hult ett sted. Så jeg hakket løken opp i småbiter og fylte toppen med vann, slik lot jeg den stå en dag og renne av seg rusten. Hver gang vannet hadde sunket ned til bunnen fylte jeg opp igjen.

Tilslutt kom det bare klart vann, og jeg håper av saften av løken har klart å feste seg slik at det tar lang tid før jeg får same problem igjen.


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits