liten tur innom lush

jeg har ikke hatt penger på en stund, rett og slett fordi det har hvert litt problemer med en utbetaling (tvungen sparing) og nå gikk jeg tom for balsam. Jeg fikk låne noen penger av mamma og dro innom lush på vei hjem fra sykehusbesøket.

Mest av alt ville jeg ha en retread balsam, men denne fantes bare i en størrelse og om jeg kjøpte den ville jeg ikke ha penger til mat. Så i stedet for kjøpte jeg den minste flaska av American cream.

Men når jeg spurte ga den snille mannen bak kasse meg mange prøver og jeg har nå tre nye produkter å prøve ut.  Den 4. og siste prøven ga han meg med et lite smil, en mini boks med retread balsam.

Prøvene jeg fikk er:

ro`s argan ? kroppsbalsam, noe jeg ikke har hvert borti før, spennende

veganese balsam

angels on bare skin ? ansikts renser

i tillegg har jeg noen såper jeg ikke har fått prøvd fordi jeg fortsatt prøver å bruke opp de første, drøy i bruk er helt klart ingen tvil.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits