jeg får ikke sove når jeg har feber

Jeg får ikke feber, eller egentlig, jeg blir ikke syk. Ikke slik syk som folk flest med forkjølelser og influensa og omgangssyken.

Jeg hadde en vannkopp, og kyssesyken en halv dag. Tror til og med jeg hadde bronkitt en dag. Men det er mønsteret, en dag, kanskje to om jeg er sliten og immunforsvaret er nede. For selv om jeg ikke blir syk, så plukker jeg nesten opp alt rundt meg, det klarer bare ikke å bryte igjennom immunforsvaret.

Men til ikke å bli syk, er jeg veldig syk. Kramper, anfall, utmattelse, betennelser og smerter er min (og de fleste i familien min) sin hverdag. Vi har et over aktivt immunforsvar som angriper friske celler i kroppen. Autoimune lidelser/ sykdommer.

Litt småsnufsete og noen timer med magekramper forekommer, men hva det enn er så klarer det ikke å ta tak. Når jeg har 37,2 i temperatur kan leger se på meg at jeg har høy feber (har lav kroppstemperatur originalt)og de siste årene har temperaturen oversteget 37,5 bare en eneste gang. Når jeg hadde streptokokker, den uka var jeg virkelig med 40 i feber. Så jeg vet at noen infeksjoner er sterke nok til å bryte igjennom.

Eller finner akkurat riktig tidspunkt da kroppen er for opptatt med noe annet, som utmattelse.

Jeg har 38,3 i feber, direkte komisk selv om jeg ikke får sove, har vondt og sliter med svimmelhet. Men igjen, dette er jo heller ikke noe nytt.

Men tok to pinex og merker at de virker inn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits