noen ekstra timer med søvn

Da mitt lille lager av krefter gikk tomt satt jeg på kjøkkengulvet og gråt mens jeg prøvde å tvinge i meg en kanel bolle slik at sukkeret ga meg bitte litt mer energi. Men så fort virker ikke sukkerert og jeg seg sammen til en halvsovende stilling på kjøkkengulvet. Hardt og kaldt, men jeg hadde ikke mulighet til å få flyttet på meg.

Lå vel der i 15-20 minutter før kroppen hadde klart å samle opp nok energi til at jeg kunne kravle meg inn i senga. Med en gang jeg begynte å bevege meg igjen brøt jeg nok en gang sammen i hysterisk gråt, så jeg valgte å ta en stesolid for å hindre at redselen ble større, jeg var allerede langt på grensen til å skade meg.

Men i senga fikk jeg hjelp av Sirius til å roe ned hysteriet slik at jeg fikk sove, stesolid er sikkert vel og bra, men ingen ting roer meg så godt som Sirius. Måtte rope på han noen ganger før han kom da.

Sirius gikk og jeg la meg til å sove, sovnet som en stein og våknet for 15 minutter siden. Sirius var da tilbake og lå tett inntil meg og passet på. Jeg var virkelig usikker på om jeg turte å starte denne dagen på nytt, eller om jeg bare skulle bli i senga.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits