hvorfor gjøre det enkelt, når man kan gjøre det vanskelig?

Egentlig er jeg ganske heldig, etter at jeg har bestilt inn samme næringsdrikk på apoteket i over ett åt, bestemte de seg for å ta den inn i sortimentet sitt. Men jeg tror ikke den solgte så mye, eller kanskje de er redd for å ikke ha når jeg kommer, uansett forsvant den fort fra hyllene dems, selv om de fortsatt har den.

Selv på datamaskinen står det at de ikke har dem inne, så jeg må sende dem inn i bakrommet for at de skal se der, og der finner de merkelig nok alltid en.

Jeg vet ikke om de bestiller innen og en pakke og holder dem av i mitt navn, eller hva de gjør. Bare at det er komplisert for de som jobber der og at de innimellom kan bli litt ubehagelige i oppførselen sin, det er ikke min feil at de har det slik.

Men i dag klikket jeg nesten da hun som hadde hjulpet meg bare ga meg varen og sendte meg bakerst i køen igjen for å betale, jeg hadde stått i en unormal lang kø for å komme til kassen første gang.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits