en ristende drøm

Noen ganger trenger man ikke eksperter på drømmetydning for å forstå drømmene sine. I natt var jeg på vei mot en drøm fylt av mange vonde minner da drømmen plutselig forandret kurs.

Jeg var nå en liten jente igjen, og var i vår gamle leilighet. Jeg hadde lagt meg for natten da verden rundt meg begynte å riste. Så veldig liten kan jeg ikke ha hvert, for jeg tenkte ganske logisk under ristingen.

Når det først startet ville jeg løpe og vekke mamma, men ristingen ble verre og verre og det var vanskelig å holde seg på bena. Så jeg fortalte meg at det var nok tryggest å bli i senga, hvor det ikke var noen bokhyller eller andre ting som kunne falle på meg.

Og mens skjelvet ble sterkere og sterkere lå jeg i senga og tenkte at dette var umulig, vi har ikke slike jordskjelv i Norge.

Og er det en ting hodet mitt ikke liker, så er det urasjonelle ting, så denne tanken dro meg ut av drømmene og inn i virkeligheten.

I virkeligheten lå jeg på ryggen i senga mi, med Sirius i armkroken. Han hadde kjempe sterke drømmer og lå og ristet så hele senga vibrerte.  Han våknet rett etter meg, sikkert fordi jeg flyttet litt på hånda som han brukte som hodepute. Når han våkner fra slike drømmer er det med et smertefullt og høyt mjau.

Men heldigvis lå mamma allerede klar til å trøste.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits