3 ambulanser og en politibil

Det kan være spennende å stikke hodet ut av døra innimellom.

Jeg skulle egentlig bare gå en liten tur i nabolaget, men måtte legge om planene siden det var en pakke som ventet på meg på postkontoret. Selv om turen ble litt i det lengste laget, gikk det greit.

Når jeg gikk ned trappa mot ytterdøra til blokka, så jeg unger som løp og maste på andre å løpe også. Så jeg forsto at det skjedde noe på venstre side ett sted. Når jeg kom ut tittet jeg bort og så tre ambulanser og en politibil.

Først trodde jeg det hadde skjedd noe på sykehjemmet, men det virker som om det som skjedde var på gata utenfor. Hørte rykter om at en hadde kollapset, men vet ikke hva som egentlig hadde skjedd.

Jeg vet hvor forferdelig det er å ligge der med alle sine øyne på seg, så jeg valgte å ikke gå bort å spørre spørsmål.

Når jeg kom tilbake fra postkontoret var de borte så jeg vet ingen ting mer. Men kan ett kollaps føre til tre sykebiler?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits