heldigvis er de elendige i det de prøver å gjøre

Flere og flere kidnappings forsøk dukker opp i media, og alle har en ting i felles, den de prøver å ta kommer seg unna. Nå hadde det hvert tragisk hvis det var en som ikke kom seg unna, men det at så mange slipper unna får meg til å tro at enten gjør de dette bare for å skremme, eller mer trolig, de er elendige i hva de gjør.

Å kjøre rundt i Norge og lete etter noen å prøva å ta, enten det er gutter, jenter eller kvinner. Dette virker som desperat oppførsel av noen som ikke aner hva de holder på med. Men selvfølgelig er dette bare håp. Jeg liker ikke tanken på at to menn kjører rundt og prøver å få med seg noen. Vi har jo ingen anelse om hva de vil.

Vær obs rundt små blå biler og hvite varebiler?

Det ser ikke ut til at de har tenkt å gi seg før de enten klarer å få tak i noen, eller at de blir tatt ( om det er en sammenheng mellom alle forsøkene da)

Om det ikke er sammenheng mellom disse forsøkene kan vi sitte med 6 personer som vurderer en karriere som kidnappere, ingen fin utsikt det?.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits