kidnappingsforsøkene fortsetter

jeg vet nesten ikke hva jeg skal tro, nå er vi oppe i 5 kidnappingsforsøk på to uker, selv om de siste tre er litt mindre alvorlige enn de to første, skaper de ikke mindre frykt.

I forrige uke var det to jenter som opplevde å bli forsøkt dratt inn i en bil på vei til skolen, begge jentene klarte å løsrive seg og slapp unna med skrekk og småskader. Denne uka har det hvert tre forsøk på å lokke barn inn i en bil, politiet tror det er sammenheng mellom de siste tre forsøkene og skal sette ut ekstra politi ved skoleslutt i dag for at elevene skal få gå trygt hjem.

De to første forsøkene skjedde relativt nært hverandre ved Romerike, de siste tre skal ha skjedd i Sandvika.

Er det en og samme person som har god tilgang til biler? Beskrivelsen av mannen på Romerike og mannen i Sandvika passer ikke, så det tyder på at det i hvert fall er to. og vi er vel nå oppi 4 forskjellige biler. Så spørsmålet blir vel om det er enkelt personer eller noen som samarbeider.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits