hvordan vet du at fyring sesongen er i gang?

Mange ville nok først og fremst tenkt på lukten av brent tre når man går ute, noe som er et klart tegn på fyring eller grilling. Det er en klar forskjell på luktene av fyring og grilling, men for den utrente nese går brent for brent. Så selv om du lukter det kan du ikke være sikker.

Man skulle tro at sot på klærne, sot på gulvet, hendene og i ansiktet var ett godt tegn. Men muligheten for at du har tatt en sommer vask av peisen før den skal tas til bruk igjen er alltid der.

Nei du er sikker på at fyring sesongen har startet når du har vondt i rygg eller skuldre etter å ha bert opp ved fra kjelleren (eller fra andre steder du har den).

For om du skal ha ved til dekorasjon tar du opp mye mindre, men når man først fyrer er det greit å få med seg så mye man kan, så slipper man å gå så mange ganger.

Peis er kos

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits