sover så godt i regnet

Jeg ble virkelig glad da jeg hørte regnet på vindusruta når jeg la meg i går, jeg lå en stund å spilte harvest moon og lyttet på dråpene som slo mot ruta. Når jeg la meg til å sove, var det som om jeg la meg inn i et eventyr og jeg sovnet fort. De første gangene jeg våknet, regnet det fortsatt og jeg bare snudde meg og sovnet igjen. Det er virkelig sjeldent jeg sover så godt på natta.

Jeg tror det er flere grunner til at regn slår så godt inn på søvnen min, lyden som drar meg inn i en fantasi hvor jeg ligger ute i skogen i telt er selvfølgelig en ting, det roer meg veldig ned. Men jeg tror det også har noe med den friske luften som blåses inn vinduet og stryker over de delene av kroppen som ikke er gjemt under dyna. Det er ikke bare at den er frisk og gjør det så mye lettere å puste, den hjelper meg også med å regulere kroppstemperaturen slik at jeg ikke blir for varm.

ja til sol om dage og regn om natta

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits