Alt for Norge 23.09.12

Jeg synes dette var en kjempe fin episode av alt for Norge, ikke fordi de var i Oslo, men fordi det var 17. mai. Selv om det er tv og litt ekstra følelser grunnet dette, elsker jeg å se hvordan amerikanerne reagerer på vår måte å feire nasjonaldagen på.

Egentlig er jeg ikke så veldig glad i Realty tv, men akkurat denne serien har jeg falt fullstendig for og har fulgt med på siden første sesong.  Jeg liker at man egentlig ikke kan heie på ett lag eller en person, for selv om det er de du liker bedre enn andre, liker du så mange.

Jeg liker også samholdet i serien, det er ingen strategiske planer bak i kulissene som skaper krangler. De er som en stor gjeng venner som blir kastet ut på eventyr etter eventyr. Det gjør vondt når noen sendes hjem, men du vet at de får informasjonen de var ute etter.

Det er typisk norsk at alle skal være vinnere?

Jeg forsto fort hvem som måtte dra hjem, for det første er TVNorge elendig på å holde dette skjult da de viser det tydelig ved hjelp av intervjuer eller klipp. Men da jeg hørte talen hans forsto jeg det med en gang, det er ekstremt komplisert å ta opp krigen i en tale om 17. mai. Jeg ser noen muligheter hvor dette kunne ha virket, men da må man ha god kjennskap til Norges nasjonalfølelse og kjærlighet for denne rene og uskyldige dagen.

Vi har en egen dag å feire slutten på 2.verdens krig på. 

på tvnorge søndager 20.00

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits