Jente (13) forsøkt bortført

Først ble det funnet en sekk langs veien som viste seg å tilhøre en 13 år gammel jente som ikke hadde dukket opp på skolen. Da politiet kom til området for å lete fant de jenta gjemt, her hadde hun hvert en time.
hun hadde blitt forsøkt dratt inn i en rød bil av en mann med europeisk utseende (ikke helt sikker på hva det er, men?) hun klarte å rive seg løs og løp og gjemte seg, hun turte ikke å komme ut fra hjemmestedet sitt igjen.

Jenta skal ha fått småskader av kidnappingsforsøket og er nå hjemme hos familien. Hun har det etter forholdene bra men er veldig rystet.

Gjerningsmannen beskrives som 30-40 år med europeisk utseende. Bilen er en rød muligens eldre kassebil med liten snute, vinduer over hele og sotede vinduer fra stolpen mellom sidevinduene og bakover. Den har en todelt sidehengslet bakdør og gule skilt, opplyser politiet. De ønsker tips på telefon 907 44 242.

Dette skjedde på Strandsvegen ved Bårliåsen boligfelt i Eidsvoll.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits