en hel banan

En merkelig overskrift? Greit nok det var en merkelig handletur også.

Jeg får bpa på besøk i morgen og tenkte jeg skulle kjøpe inn litt råvarer så vi kunne lage litt mat, jeg gikk lang omvei til butikken for å nyte sola og følte meg egentlig i ganske god form, det gjør jeg forresten enda. Ikke er jeg svimmel og det virker som om krampene har gitt seg for nå.

Men i butikken merket jeg at alt ikke er helt bra, for jo mer mat jeg vurderte å kjøpe, jo kvalmere og kvalmere ble jeg.  Når jeg hadde lagt to varer i kurven og tenkte på pizzan jeg skulle lage begynte jeg nesten og brekke meg og jeg kom frem til at det var hel feil tidspunkt å tenke mat på.

Men jeg hadde helt på starten funnen en kjempe fin banan, så jeg tenkte jeg i hvert fall fikk ta med den til frokost i morgen. Så min storhandel endte opp med å bli en banan.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits