en helvetes natt

Natta startet med magekramper og flere timer på badet, det eneste positive jeg kan si om dette er at jeg kom meg igjennom mange tegneserier. Jeg vurderte litt om det kunne ha hvert melken jeg fikk i meg, men jeg hadde tatt tablett for dette på forhånd og da krampene  ikke ga seg utover natta antok jeg at det var muskelrelatert.

For når musklene under nederste ribbein bestemte seg for at de ikke ville være i kroppen lenger gikk smerte nivået veldig opp og det føltes ut som om de prøvde å rive opp magen min fra hver sin side.

Jeg hadde jo hvert svimmel hele dagen og innså at det bare var å legge seg, kanskje det å ligge i ro ville hjelpe på. Men selv om jeg sovnet fort, viste det seg at natten skulle bli en utfordring. Jeg våknet hele tiden med kramper i forskjellige deler av kroppen.

Hvis jeg var så heldig at jeg sov drømte jeg om sykehus, være lam og om intense smerter.

Noen ganger kan det virke som om det er en velsignelse å stå opp.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits