serie høst

Sommeren og juleferien er et mareritt for slike som meg som er helt avhengig av tv serier for å få dagene til å gå. Jo dårligere jeg er jo mer trenger man å flykte fra virkeligheten, og jo vanskeligere blir det å lese eller spille spill. Til og med filmer blir for lange fordi du ikke klarer å holde konsentrasjonen så lenge.

Men nå kommer høsten og tv seriene tilbake igjen. Doctor who har gått to uker allerede og for to dager siden startet Bones igjen. I løpet av de neste 2 ukene kommer det nye episoder av spesial victims unit, criminal minds og body of prof (vel og merke på amerikansk tv, og nedlasting)

Så da var det bare å lukke dører å vinduer, fyre opp i peisen og sette seg godt til rette i godstolen med en varm kopp kakao med krem (eller krem med kakao som er mitt tilfelle). Om det er tv serier, filmer eller bøker som skal nytes, det avgjør dagsformen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits