dagens mål møtt?

Svimmel eller ikke, noen ting har jeg fått gjort i dag. Jeg har fått vasket sengetøyet så det er rent til jeg får besøk av BPA på fredag, jeg har gått en lang tur og jeg har lagd meg en god middag. Ytrefile med kokte (micro)poteter og bearnéssaus.

Jeg fikk også tatt en runde med sisten samme med Sirius, noe som fikk luna til å løpe og gjemme seg og Sirius lykkelig. Jeg måtte holde meg fast i flere minutter etter løpeturen for og ikke gå i bakken av svimmelhet. Gå bra, løpe gjør det verre, men det var verdt gleden til Sirius når han fanget meg bak gardinene.

Skal ta kattetoalettene nå, og om jeg orker få tømt oppvaskmaskinen før jeg legger meg. Det er ikke mye men jeg er veldig fornøyd allikevel.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits