å spise seg kvalm

Jeg vet ikke hvorfor jeg gjør det, og jeg klarer ikke å stoppe det. Om det er tvangsspising eller trøstespising eller en kombinasjon vet jeg ikke. Kanskje til og med en merkelig form for selvskading. men ille er det når man ikke klarer å svelge normal mat uten å brekke seg, og samtidig kan putte i seg mat og godteri som ikke har en eneste annen effekt på deg en gjøre deg ekstremt kvalm.

Jeg kaster ikke opp, med dette mener jeg at det skal pumping til på sykehuset for å få kroppen min til å kaste opp, så jeg behøver ikke å være redd for det.
men som sagt låser halsen seg og jeg brekker meg ofte når jeg prøver å svelge mat, å få den ned kan være like vanskelig som å få den opp.

Problemer oppstår jo selvfølgelig også når jeg har spist meg så kvalm at jeg ikke klarer å ta medisiner eller legge meg.

Stikkord:

2 kommentarer

othilie ulvedalen

18.09.2012 kl.23:01

uff, har vært inne i samme situasjon.. hjelper å få hjelp så fort som mulig!!

Linn Helene

19.09.2012 kl.12:45

othilie ulvedalen: mine spisevaner er det siste på lista dems over hva som skal gjøres. siden jeg blir så fort kvalm spiser jeg vist ikke farlig mye...
vel jeg klarte 15 vafler med rømme og syltetøy en gang, og uten å bli kvalm....

Skriv en ny kommentar

Linn Helene

Linn Helene

32, Oslo

skarp og søt naiv og smart sterk og sliten du vet aldri hvilken side av meg du møter på, den skarpe og skeptiske tunga eller det varme og nesten naive hjertet. jeg er den du oppsøker for hjelp, den som biter fra seg når det trengs. drømmekjæresten min en en dataspillende goth drage. notangel@gmail.com

Norske blogger
CURRENT MOON
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits